Adak - Akika - Şükür - Sadaka

Kurban; mazlum coğrafyalarda gerçek ihtiyaç sahiplerinin umudu, sofralarının bereketi oluyor. Dünyanın vicdan bakımından unutulmuş bölgelerinde yaşayan gerçek ihtiyaç sahipleri, Kurban’ı bir tür umut kapısı görüyor. Çünkü neredeyse sadece Kurban ile sofraları bereketleniyor. Huzur Derneği olarak, her yıl bizlere emanetmiş etmiş olduğunuz kurbanlarınızı, bir vazife bilerek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Ancak Huzur Derneği olarak, Kurban coşkusunu ve sevincini sadece bayramlarda değil, yılın tamamında yaşatmak için de faaliyetlerimize ve yardımlarımıza kesintisiz olarak devam ediyoruz. Bu kapsamda yılın herhangi bir döneminde bizlere emanet edeceğiniz, Adak - Akika - Şükür - Sadaka kurbanlarınızı, Afrika’daki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile tüm yıl boyunca, mazlumların umudunu yitirmemesine ve sofralarındaki bereketin eksilmemesine vesile oluyoruz.