Yetim

Dünyanın birçok noktasıda yardıma muhtaç vaziyette olan yetim yavrumuz bulunuyor. Maalesef ki yetimlerimizin çoğu, dünyanın sırtını dönmüş olduğu Afrika’da bulunuyor. Yetim yavrularımız, kuraklık ve yoksulluk içinde biçare vaziyette hayata tutunmaya çalışıyor. Onların kimsesiz kalmanın yoksunluğu içinde, yaşam mücadelesinden vazgeçmemeleri için; yalnız olmadıklarını hissetmeleri ve umutlarını yitirmemeleri gerekiyor.

Huzur Derneği olarak; yetim yavrularımızın umudunu yitirmemeleri ve onları yalnız bırakmamak için gönüllülerimizin öz verili gayretleri ve bağışçılarımızın desteği ile çalışıyoruz. Bu doğrultuda Afrikalı yetimlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için; ‘Yetim Bursu’ ve ‘Yetim Giydirme’ projelerimizi tüm yıl boyunca güncel tutuyoruz. Yardım faaliyetlerimiz sayesinde, yetim yavrularımızın ihtiyaçlarının karşılayarak, hayat mücadelelerine destek veriyor ve ilim yolundan ilerlemelerine yardımcı oluyoruz.