Büyükbaş Hisse Vacip Kurbanı

Kurban Bayramında Vacip kurbanlarınızı vekâleten kabul ediyor, Afrika’da kesimini gerçekleştirdikten sonra gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtımını yapıyoruz.

Huzur Derneği sizlerden aldığı vekalet doğrultusunda Vacip kurbanlarınızı yoksul Afrika ülkelerinde kesiyor. Haydi sizde bu hayra ortak olun!

Kurban Bayramı'nda bir hayvanın kurban edilmesi olan, İslam inancının merkezinde yer alır ve her zaman temel girişimlerimizden biri olmuştur.

Kurban kesildikten sonra eti ihtiyaç sahiplerine dağıtılır. Ayrıca, aşağıdaki sık sorulan sorularda Huzur Derneği'nin Kurban etini nasıl dağıttığı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

HUZUR DERNEĞİ VE KURBAN FAALİYETLERİ

Maddi gücü yeten her Müslümana kurban vermek farzdır. Ayrıca hangi hayvanların kurban edilebileceğini, sürdürdüğü yaşam kalitesini, sağlık durumunu ve kurbanın nasıl yapılması gerektiğine dair yönergeleri belirleyen Kurban kuralları da vardır.

Hayatımız boyunca her birimiz arkadaşlarımıza, ailemize ve komşularımıza yardım etmek için fedakarlık yaparız. İhtiyacı olanlara yardım etmek için elimizden geleni feda ederek, çok önemli bir dayanışma ve umut sunuyoruz. Şu anda, dünya çapında 9 kişiden şaşırtıcı bir şekilde 1'i kronik açlıkla mücadele ediyor. Ancak umut var: Kurban vererek bu bayram bir ihtiyaç sahibi aileyi doyurabilirsiniz.

Zilhicce ayının ilk on günü, Allah (cc) tarafından sevilen yılın en kutsal günleridir. Bu nedenle Huzur Derneği'ne vererek bu mübarek ayın sevabını alabilirsiniz. Allah'ın Kuran-ı Kerim'de bize bildirdiği gibi:

"Öyleyse Rabbine yönel ve kurban kes." (108:2)

Bağışçılarımız, yüzlerce yoksula geçtiğimiz sene kaliteli et sağlamamızı sağladı.

Elhamdülillah, bağışlarınız dünyanın her yerindeki savunmasız ailelere ve bireylere kritik bir protein kaynağı sağladı.

Huzur Derneği'nde, yalnızca en kaliteli etin kullanılmasını sağlıyoruz - tümü Peygamber geleneğine göre kurban ediliyor. Kaliteden ödün vermiyoruz ve yerel ekonomilerin gelişmesine yardımcı olmak için yerel tedarikçilerle çalışıyoruz.

İbrahim'in (as) Allah yolunda fedakarlık yapmak için verdiği mücadeleyi ve özveriyi hatırladığımız gibi, kurbanınızı Huzur Derneği ile yapın ve ihtiyaç sahibi bir aileye destek olun.

Huzur Derneği ile Kurbanınızı bağışladığınızda, en hassas ailelerin en kaliteli eti almasına öncelik verilmesini sağlıyoruz.

Ekiplerimiz, bağışınızı Filistin, Suriye ve Yemen dahil olmak üzere en uzak bölgelere ve çatışma bölgelerine ulaştırmak için çok çalışıyor.