Acil Yardım

Huzur Derneği, Suriye'deki savaş mağdurlarına sizlerden gelen yardımları ulaştırıyor.

Huzur Derneği vasıtasıyla Suriyeli yetim ve öksüzlere ONLİNE bağış yapabilir ya da bizleri arayabilirsiniz.

Suriye'deki kriz, Mart 2011'de başladı ve bugüne kadar azalmadan devam eden daha önce hayal bile edilemeyen bir sıkıntı tırmanışını serbest bıraktı. Devam eden kriz milyonlarca insana korkunç acılar yaşattı. Suriye'nin toplam 17 milyonluk nüfusunun 14,6 milyonu insani desteğe ihtiyaç duyuyor. Suriye krizi çağrısına yapılan bağışlar hayat kurtarmaya yardımcı olacaktır.

Huzur Derneği Ekiplerimiz hayat kurtaran yardım sağlamak için sahada. Bağışlarınız Suriye'yi kurtaracak. Suriye'ye Yardım Edin ve Hemen Bağış Yapın.

On yıldır Suriye halkı, görünürde sonu olmayan savaşın yıkıcı sonuçlarından acı çekiyor. Bir nesil çocuk, savaştan başka bir şey bilmeden büyüyor.

Şu anda, Suriye genelinde şaşırtıcı bir şekilde 14,6 milyon insan insani yardıma ihtiyaç duyuyor.

HUZUR DERNEĞİ İLE SURİYE'YE YARDIM EDİN

Şu anda altı milyondan fazla insan Suriye içinde yerinden edilmiş durumda ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaklaşık altı milyon kişi mülteci olarak kayıt altına alındı.

Huzur Derneği Suriye'ye yardım etmek için halihazırda yaptığı şey

İnsani yardım programları yaklaşık 12 milyon kişiye yardım etti. İslami Yardım, Suriye halkının yanında olmaya devam ediyor.

Krizin başlangıcından bu yana, ülke genelinde yaklaşık 12 milyon savunmasız insana ve komşu ülkelerdeki (Irak, Lübnan, Ürdün ve Türkiye) mülteci topluluklarına yardım ederek acil yardım ve insani yardım sağladık.

Sahibiz:

Ramazan ve Kurban dağıtımlarıyla 3 milyondan fazla kişiye ulaştı
Evlerini terk etmek zorunda kalan yaklaşık 680.000 ülke içinde yerinden edilmiş Suriyeli de dahil olmak üzere 1,5 milyondan fazla kişiye acil gıda yardımı yapıldı.
Yaklaşık 1 milyon kişiye kış aylarında hayatta kalma yardımı verildi
Covid-19 müdahale çabalarımızın bir parçası olarak yaklaşık 1,3 milyon kişiye hayati sağlık desteği sağladı.
Yıllar boyunca milyonlarca hayat kurtarmayı başardık, ancak çatışma şiddetlenirken, hala acilen desteğinize ihtiyacımız var. Lütfen Suriye İtirazımıza bağışta bulunun ve hayat kurtarmaya yardımcı olun.