Su Kuyusu Bağışı

Su kuyusu bağışı için hoş geldiniz. Su kuyusu projesi, sömürge ve misyonerlik faaliyetleri sebebiyle hem maddi hem manevi alanda yıpratılan Afrika’ya ”vefa” borcumuzu yerine getirmek adına yaptığımız çalışmalardan biridir. Afrika’ya umut olalım. Sizin açılışına vesile olduğunuz kuyudan su içenlerin duası ile geçecek bir ömrü düşleyin ve ardınızda kalıcı bir eser bırakın.

Su Kuyusu Bağışı - 0212 963 33 83

Sizler de huzur derneği güvencesiyle su kuyusu bağışında bulunabilirsiniz. Huzur Derneği olarak Rabbimizin sayısız nimetlerinden biri olan suyun canlılar için önemini çok iyi kavradığımız için özellikle şiddetli kuraklık yaşanan bölgelerde, bilhassa kuraklığın şiddetli yaşandığı Afrika ülkelerinde “Su Kuyuları” açıyoruz. Bizlere Afrika' da su kuyusu açtırmak için 0212 963 33 83 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

• Arakan Su Kuyusu Bağışı
  • Bangladeş Su Kuyusu Bağışı
  • Pakistan Su Kuyusu Bağışı
  • Çad Su Kuyusu Bağışı
  • Tanzanya Su Kuyusu Bağışı

Ve diğer bölgelerdeki su kuyuları açtırma içşemleri için iletişime geçebilirsiniz.

Nasıl Su Kuyusu Açtırabilirim?

Su kuyusu açtırmak isteyen hayırseverlerimiz bizimle irtibata geçtiklerinde, görevliler tarafından kendisine detaylı bilgiler verilmektedir. Bizlere ulaşarak su kuyusu açtırabilirsiniz. En ihtiyaçlı bölgeler, maliyetleri ile birlikte hayırseverlere sunulur ve bağışçının talebi doğrultusunda yer tespiti yapılır. Bağışçının su kuyusuna vermek istediği isim veya isimler alınır ve bölgedeki ekipler harekete geçirilir. Kuyusunun kazılması her aşamasında görüntülenir. Tamamlandığı anda hayrat sahibinin isminin yazılı olduğu tabela kuyunun başına asılır. Bitmiş hali ile görüntülenen su kuyusunun videosu, bağışçıya teşekkür mektubu ile birlikte gönderilir.

Su kuyusu bağışı

Birçok ülkede yağış mevsimliktir. Topluluklar şiddetli yağışlar ve ardından uzun süreler boyunca hiç yağış almamaktadır. Yoğun yağış sırasında suyun etkin bir şekilde tutulmasını sağlamak, uzun ve kurak aylarda hayatta kalmayı sağlamak için çok önemlidir. Su eksikliğine etkili bir çözüm, yağmur mevsimi boyunca büyük miktarlarda yağmur suyunu toplayan ve daha sonra hem içme hem de ekinlerin sulanması için kullanılan büyük su depolama mahzenleri inşa etmektir. Depolama mahzenleri, binlerce çiftçinin, ailelerini beslemek için geçimlerini sağlamak amacıyla mahsulleri ve hayvanları için temiz suya erişmelerine yardımcı olmaktadır. Dünya genelinde 785 milyon insanın temiz suya erişimi yok. Sonuç olarak, birçoğu dehidrasyon ve hastalıktan dert yanmaktadır.

Ne yazık ki bazıları bu uğurda hayatını kaybetmektedir. Yıkama ve yemek pişirme gibi günlük işler için suya ihtiyaç bulunmaktadır. Günümüzde binlerce kişi özellikle Afrika kıtasında eğer bulabilirlerse, az miktarda su bulmak için uzun mesafeler kat etmek zorundadır. Hayvan yetiştirmek ve mahsulleri sulamak için de suya ihtiyaç vardır. Yağış ve su kaynakları azaldığında, çoğu geçim kaynağını kaybeder ve ailelerini beslemek için mücadele eder.

Afrika'da Su Kuyusu Bağışı

Afrika, tarihsel olarak susuzlukla mücadele eden birçok ülkenin ev sahibi olmuştur. Bu kıta, iklim değişiklikleri, nüfus artışı ve yetersiz altyapı gibi çeşitli faktörler nedeniyle su kaynakları konusunda önemli zorluklarla karşı karşıyadır. Afrika'daki susuzluk sorununa odaklanarak, bu zorluklarla mücadelede önemli bir rol oynayan su kuyusu bağışlarını Huzur Derneği güvencesiyle yapabilirsiniz. Huzur Derneği, güvenli ve güvenilir su kaynakları oluşturmaya yardımcı olmak için çalışmaktadır.

Afrika'da su kuyusu açtırma ile ilgili aklınıza takılan sorular için bizlere ulaşabilirsiniz. Odak noktamız, uzun vadeli ve sürdürülebilir su kaynakları yaratmaktır. Hayat kurtaran müdahalelerimiz arasında sulama sistemleri kurmak, su depoları inşa etmek, toplulukları eğitmek, hijyen kitleri dağıtmak ve uygun su sistemlerini onarmak yer alıyor. Ani sel su kaynaklarını mahvedebilir ve kolera gibi su kaynaklı hastalıkları yayabilir. Bangladeş gibi düzenli sele eğilimli bazı bölgelerde su kaynaklarının kirlenmemesini sağlamak çok önemlidir. İhtiyacı olan topluluklar için temiz ve güvenli su tedarikini sürdürmek için sele dayanıklı el pompaları kurduk. Bu özel pompalar, zemin seviyesinden beş fit yüksekte kuruludur ve sel suyunun sızmaması için su kütlesi yeterince kaplanmıştır. Bu pompaların her biri tipik olarak yüzlerce aileye hizmet vermektedir. İnsanların temiz su toplamak için günlük olarak uzun yolculuklara çıkmalarına gerek kalmamasını sağlamaktadır.

Soru: Afrikada neden su kuyusu açıyoruz?

Cevap: Her sene özellikle Afrika ülkelerinde çok sayıda insan suya ulaşamamaktan ya da susuzluğun neden olduğu hastalıklar nedeniyle hayatını kaybetmektedir. Huzur Derneği olarak suya ihtiyaç duyan köyleri, bölge yetkilerinden aldığımız bilgiler ışığında tespit ediyor ve kuyu açılımını gerçekleştiriyoruz.

Soru: Su Kuyusu Fiyatları Ne Kadar?

Cevap: Günümüzde su kuyusu fiyatları, kuyunun açılacağı coğrafi bölgeye, harcanacak emeğin boyutuna göre değişkenlik göstemrketedir. Burada önemli olan hususlardan bir tanesi de bölgenin mevcut yapısıdır. Güncel fiyatlar için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Soru: Hangi ülkelerde su kuyusu açıyorsunuz?

Cevap: Huzur Derneği olarak, ARAKAN , Bangladeş,Pakistan, Çad ve Tanzanya'da su kuyusu açma işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Lütfen dünya çapındaki su programlarımızı desteklemek ve hayat kurtarmaya yardımcı olmak için bağış yapın. Su kuyusu bağışı fiyatları için iletişime geçebilirsiniz.