Filistin - Gazze'deki Soykırıma Maruz kalan kardeşlerimize yemek ikramlarında bulunduk

Filistin, uzun süredir devam eden çatışmaların ve zorlu yaşam koşullarının merkezinde bulunuyor. Huzur Derneği olarak, bu topraklarda yaşayan insanlara yardım eli uzatmak adına önemli adımlar atıyoruz. Son dönemde gerçekleştirdiğimiz yardımlar, Filistin'deki savaş mağdurlarının acil ihtiyaçlarını hafifletmek için çeşitli şekillerde gerçekleşti.

Filistin'deki partner kuruluşlarımız aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz yardımlar, doğrudan savaşın etkilediği ailelere ulaşıyor. Bu süreçte, yardım elinizi uzatmak, ihtiyaç sahiplerine umut olmak ve onların yaşamlarında pozitif bir fark yaratmak adına gösterdiğiniz destekten dolayı size teşekkür ediyoruz.

Bizler, Filistin'deki kardeşlerimizin yanında olmak ve yaşadıkları zorlukları hafifletmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.HUZUR DERNEĞİ olarak, insani yardım projelerimizle bu topraklarda umut ışığı olmak ve hayatlarına dokunmak için çaba harcıyoruz.

Giriş/Üye

Hesap No