Genel Bağış

Hizmetlerimizin devam etmesi için derneğimizin genel giderlerinde kullanılmak üzere (dernek kirası, faturalar, personel ve hoca maaşı) genel bağışta bulunabilirsiniz.
Huzur Derneği olarak durmaksızın mazlum bölgelere ulaşıyor ve umutsuzlara 'umut' oluyoruz. Bunu yaparken sizin yardımınıza ihtiyacımız var.

Lütfen bugün Huzur Derneğini desteklemeyi düşünün. Cömertliğiniz, insanların bugün Afrika hakkında çok çeşitli konu ve fikirlerle bağlantı kurması, kutlaması ve eleştirel bir şekilde meşgul olması için fırsatlar sağlama konusundaki yenilikçi çalışmalarımıza devam etmemizi sağlayacaktır.

HUZUR DERNEĞİ VE AFRİKA MİSYONU

Huzur Derneğinin bir arkadaşı veya üyesi olmayı düşündünüz mü? Üyelik programımız aracılığıyla, çeşitli harika avantajlardan yararlanabilir ve hayır işlerimize devam etmemize yardımcı olmak için düzenli destek sağlayabilirsiniz. Bize destek olmanın bir başka yolu da vasiyetinizde bir hediye bırakmaktır.

Huzur Derneği, insanlara bugün Afrika hakkında çok çeşitli konu ve fikirlerle bağlantı kurma, kutlama ve eleştirel olarak katılma fırsatları sağlayan bir üyelik kuruluşudur. Etkinliklerimiz, yayınlarımız ve dijital kanallarımız aracılığıyla içgörüleri paylaşıyor, tartışmaları teşvik ediyor ve Türkiye ile Afrika arasında karşılıklı anlayışı kolaylaştırıyoruz.
Akademi, iş dünyası, siyaset, sanat ve eğitim alanlarında Afrika'nın seslerini ve ilgi alanlarını güçlendirerek dünya çapında bir milyondan fazla insandan oluşan bir ağa ulaşıyoruz.

Ortaklık içinde çalışmak, kurumsal stratejimizin ve geleceğimizin ayrılmaz bir parçasıdır.

Ortaklıklarımız aracılığıyla, işimizin ve ortağımızın etkisini artırmayı ve aşağıdaki hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz:

Etkinliklerimizi ve programlarımızı geliştirin
Yeni kitlelere ve ağlara ulaşın
Kaynakları ve uzmanlığı paylaşın
Araştırma ve içgörü geliştirin
Fikirleri veya kampanyaları güçlendirin
Sürdürülebilirliği sağlamak

Huzur Derneğine vasiyetinizde bir hediye bırakarak, Afrika perspektiflerinin küresel konuşmanın merkezinde yer aldığı dünyayı daha eşit, adil ve ilginç bir yer haline getirmede kilit bir rol oynayabilirsiniz. Hediyeniz, Türkiye, Afrika ve dünyanın geri kalanı arasındaki ilişkileri ve karşılıklı anlayışı güçlendirmeye yardımcı olacaktır.

Bir hayır kurumu mirası, yaşamınızı, değerlerinizi ve deneyimlerinizi yansıtmanın ve başkalarının yaşamları üzerinde önemli bir etkiye sahip olmanın güçlü bir yoludur.

Böyle önemli bir kararda ailenizin ve arkadaşlarınızın ilk düşünceniz olacağını biliyoruz, ancak bize hediyeniz mülkünüzün %1'i kadar küçük olabilir. Hediyeniz, Topluma hayati bir destek sağlayarak misyon odaklı çalışmalarımızın gelecek nesiller için olumlu bir fark yaratmaya devam etmesini sağlayacaktır.

Huzur Derneğine vasiyetinizde bir hediye bırakmayı düşünüyorsanız, sizi ilk etapta bizimle görüşme yapmaya davet ediyoruz.